Om företaget

Möre Hemservice

Möre Hemservice startade upp 2008-06-01 och drivs av Stefan & Emilie Nilsson. Vi vill tacka alla kunder som under denna tid har anlitat oss. Vi har hållt på med städning i ungefär 13 år och har god erfarenhet av städning.

Stefan Nilsson

Vem är jag?
Jag heter Stefan Nilsson, är 31 år gammal och delägare i Möre Hemservice. Som person är jag snäll, smart och trevlig.

Tillsammans med min partner utför jag alla typer av städtjänster, exempelvis flyttstädning, storstädning och hemstädning.

Vad kan jag?
Jag har arbetar med städning i 13 år och har god kunskap inom många områden.  Det började med att jag hjälpte min mamma, som också hade en städfirma. 2008 bestämde sig jag och Emilie att starta upp Möre Hemservice. Tänk att det snart gått 10 år. Dessutom har jag gått Handelsprogrammet på Stagneliusskolan i Kalmar samt arbetat som lärare på Studieförbundet Vuxenskolan. Jag har även vart fastighetsskötare för Torsås Fastigheter i Torsås.

Våra kunder ska alltid se det färdiga resultatet av städningen och godkänna den när den är klar.

Var finns jag?
Vi finns i Torsås kommun som ligger mellan Kalmar och Karlskrona. Vi är anträffbara mellan 8 och 19 under vardagarna.

 

Emilie Nilsson

Vem är jag?
Jag heter Emilie Nilsson, är 30 år gammal och delägare i Möre Hemservice. Jag är en snäll och ordentlig tjej som vill allas bästa.

Vad kan jag?
Jag fick först vara med Stefans mamma och städa under ett halvår och sedan startade vi upp Möre Hemservice. Nu har vi snart hållt på med detta i 10 år och vi har mycket god erfarenhet inom städning.

 

Kontakt

Möre Hemservice HB
Timjangatan 3
385 33 Torsås

Tfn: 0709-25 15 93
E-post:
morehemservice@yahoo.se

Vi Innehar F-skattesedel 

Telefontider:
Vardagar 08-19

Hem   Om företaget   Våra tjänster   Priser   Nyheter   Referenser   Kontakt