Familjen Nilsson

Nyheter

Nyhetsblad 2011-02-06

Det är viktigt att njuta av livet. Vi bor idag i ett stressat samhälle där det känns väldigt svårt att planera in vardagen,  hinna med sitt arbete, fritidsintressen och arbetet i hemmet.  Vi har i år bestämt oss för att stötta alla pensionärer och alla som känner att de inte hinner med städningen i hemmet. Vi har gjort hemstädningen billigare än någonsin och tillsammans med skatteavdraget för hushållsnära tjänster, så betalar du som kund endast halva fakturan.

Vi utför städning av ditt hem, polering av koppar och silver, handla, betala fakturor & gräsklippning m.m.

3 GODA SKÄL ATT VÄLJA MÖRE HEMSERVICE HB

- Det blir rent hemma utan att du behöver lägga ner en massa tid själv till ett bra pris.

- Vi är ett säkert och tryggt företag med de försäkringar du behöver.

- Vi har stor erfarenhet och kunskap om städning sen sju år tillbaka.

VAD VI GÖR UNDER VÅRT ARBETE (Hemstädning).

- Dammtorkar

- Torka av kakel, vitvaror, skåpsluckor m.m.

- Dammsuger och våttorkar

Utefter dina önskemål gör vi det du vill ha hjälp med.

Du får själv prioritera rumsordning genom vår prioriteringslista.

Vi vill ge Er en möjlighet till en enklare vardag. Vår strävan är att du ska känna dig trygg i det vi gör, ha bra kommunikation med varandra och väldigt god service.    

Jag lever med mottot att alla människor har ett lika värde och att alla ska få chansen att njuta av sitt liv på sin fritid.

Hjärtligt välkommen till vårt företag och de tjänster som vi kan erbjuda Dig!

Stefan Nilsson
VD - Möre Hemservice HB

 

 

 

 

Nyhetsblad 2009-08-13

Från och med den första juli 2009 får man 50% avdrag direkt för Hushållsnära Tjänster. Detta underlätta för er som kunder, så ni inte behöver ligga ute med pengarna tills deklationen.

Innan jag börjar berätta om våra storsatsningar inom vår bransch vill jag tacka alla kunder, som gett oss sitt förtroende att städa hemma hos dem. Jag vill speciellt tacka Torsås Bostads AB, Svensk Fastighetsförmedling i Vetlanda, Torsås Kommun och Torsås Bygdegårdsförening. Tack för allt!

Jag är en kille på 23 år som alltid har drömt om att starta ett eget företag. Det började redan när jag var sex, sju år gammal. Jag började Handelsprogrammet i Kalmar och drömmen blev mer och mer verklig. Jag är en människa som tänker på alla och deras bästa. Jag tycker om att höra ord som vänlighet, ärlighet och hjälpsamhet med mera. Det bästa som finns är att hjälpa andra människor, att få de känna sig nöjda, glada och positiva. Det är mitt mål med mitt och min sambos städföretag.

Våra storsatsningar är att fokusera på pensionärer, barnfamiljer, handikappade och andra människor som behöver städhjälp i Torsås kommun.

Tveka aldrig att ringa! Vi finns här för dig i alla väder.

Hem   Om företaget   Våra tjänster   Priser   Nyheter   Referenser   Kontakt

Kontakt

Möre Hemservice HB
Timjangatan 3
385 33 Torsås

Tfn: 0709-25 15 93
E-post:
morehemservice@yahoo.se

Vi Innehar F-skattesedel 

Telefontider:
Vardagar 08-16
Lördagar 12-16